Hee Tervuren! Reuzegezellig

Straffe optredens en activiteiten van verenigingen, maar ook ruimte voor lokaal talent en een sportieve noot. Dat is Hee Tervuren! Reuzegezellig, een gevarieerd weekend voor groot en klein. Op zondag is Tervuren dit jaar ook focusgemeente voor het Gordelfestival.

Vanaf vrijdagavond 31 augustus starten de optredens op de Markt. De eerste groep die aantreedt is King Victor. Deze Tervuurse band won de muziekcontest ‘Tervuren Got Talent’ in jeugdhuis Tram44. Topact van de avond is Nathalie Meskens met haar Motownshow.

Op zaterdag is er overdag volop ambiance in het scoutsdorp en op de avondmarkt. Om 18 uur is het weer verzamelen geblazen aan het podium. Het Tervuurse GumboGumbo! steekt er het vuur aan de lont. Na enkele stevige optredens mondt de avond uit in een grootse afterparty in het scoutsdorp.

Op zondagvoormiddag vindt zoals gewoonlijk de rommelmarkt plaats in het centrum. Dit jaar komt daar een heuse streekproductenmarkt bij en landt het Gordelfestival in Tervuren. In de namiddag worden de kinderen verwend met een optreden van Kaatje en is er Nederlandstalige muziek. De Kreuners sluiten de driedaagse af in hun onvervalste stijl.